• Mini Master Chef Competition
          • Mini Master Chef Competition

          • V triedach 5. ročníka sa 17. a 20. júna 2022 konala súťaž vo varení s názvom Mini Master Chef
            Competition. Súťaž prebiehala v anglickom jazyku.
            Na hodinách anglického jazyka preberáme rôzne konverzačné témy. Tentokrát to boli jedlá a nápoje.
            Čítali sme si rôzne recepty, vytvárali sme si aj vlastné. Nakoniec sme sa rozhodli, že hodiny nejako
            ozvláštnime. Zahrali sme sa na malých kuchárov a v tímoch sme pripravovali rôzne jedlá a dezerty.
            Materiálom na prípravu boli obrázky jedál vystrihnuté z letákov a časopisov. Misky, varechy
            a naberačky už boli reálne.
            Každý dostal ocenenie. Niekto za peknú prezentáciu. Iní boli odmenení za zaujímavý nápad či
            najlepšiu prípravu. Vedieť pracovať v tíme, prerozdeliť si úlohy v ňom a dokázať odprezentovať svoje
            nápady, sú len niektoré z množstva zručností, ktoré sa takýmto spôsobom rozvíjajú.
            Deti si zábavnou formou osvojili novú slovnú zásobu a ustálené výrazy súvisiace s varením. Význam
            učenia sa hrou a zapájania viacerých zmyslov pri výučbe je nepopierateľný. V tomto vidíme nielen
            budúcnosť učenia sa cudzích jazykov, ale aj učenia ako takého.
            Veríme, že okrem nových vedomostí a zručností si nesieme aj zážitky, lebo zážitkami sa predsa učí
            najlepšie! Žiakom želáme veľa zážitkov, a to nielen na hodinách angličtiny, ale aj mimo nej!

                                                                                                                               PhDr. Gabriela Čásarová, PhD.

          • Jazykový kvet 2022 – finále

          • Dňa 10. júna 2022 sme sa zúčastnili celoslovenského finále Jazykového kvetu. Ide o súťaž v prednese poézie, prózy a drámy v cudzích jazykoch.

            Zapojili sa mnohí žiaci z Pribinky. Postupne prechádzali jednotlivými kolami, ktoré sa konali v online priestore. Dostali sa do semifinále, odtiaľ do krajského finále a končilo to celoslovenským finále. Celoslovenské finále sa konalo v Nitre, v priestoroch Fakulty ekonomiky a manažmentu. Na súťaži sa stretli žiaci z celého Slovenska a súťažilo sa v niekoľkých jazykoch a vo viacerých kategóriách.

            Z našej školy si vybojovala 2. miesto Mia Treacy (6.a), ktorá to nemala vôbec jednoduché, o to viac sme na ňu hrdí. Súťažila v prednese anglickej prózy. Ďakujeme jej za úsilie a ochotu reprezentovať školu a želáme jej veľa ďalších úspechov.

             

                                                                                                                                                  Mgr. Ivona Gáliková

          • Slávik Slovenska 2022

          •  

            „Zaspievaj si. :) Spev prináša šťastie a radosť, keď spievame, sme v prítomnej chvíli, a tak žijeme život naplno.“

            Po dvojročnej pandemickej prestávke sa opäť konala spevácka súťaž Slávik Slovenska 2022.Pribinka sa ani v tejto súťaži nedala zahanbiť. V okresnom kole nás úspešne reprezentovali dievčatá v dvoch kategóriách:I. kategória – Alexandra Sečkárová (3. ročník) – 1.miesto,II. kategória – Carmen Kúseková (6. ročník) – cena riaditeľky ZUŠ.

            Alexandra Sečkárová sa začiatkom júna zúčastnila aj krajského kola súťaže a za svoj spev získala krásne 3. miesto.

            Obom dievčatám srdečne blahoželáme a želáme im, aby každý ich deň bol vždy naplnený spevom.

            Mgr. Zuzana Šišovská  

          • Deň detí na Pribinke

          • Deti sa s rozprávkami stretávajú od útleho detstva. Vedia však, že v živote to nie vždy funguje tak, ako vidia u svojich rozprávkových hrdinov. Podstata sveta zázrakov je ale  v tom, ako sa naň majú pozerať. Sme svedkami toho, že po každom daždi vyjde slnko. Po dvojročnej prestávke, ktorú zapríčinila nepriaznivá pandemická situácia, mal prvý júnový deň na Pribinke znovu neopísateľnú príchuť. Konal sa  6. rozprávkový Deň detí. Deň, ktorý patril našim žiakom. Deň, keď bol kúzelný svet opäť na dosah.

            Rozprávková akcia začala slávnostným otvorením o 9:00 hod. Vďaka vzájomnej spolupráci školy s ochotnými a aktívnymi rodičmi sa nám podarilo zorganizovať pre našich žiakov nezabudnuteľné dopoludnie plné neopísateľných zážitkov.

            Úvodné slová patrili pani riaditeľke Mgr. Lenke Herdovej. Prihovorila sa žiakom a zároveň poďakovala osobe, ktorá dlhé roky s našou školou aktívne spolupracovala a spolupodieľala sa na mnohých akciách. Deň detí nebol nikdy výnimkou. Slová vďaky patrili pani Márii Ďurčekovej, dlhoročnej predsedníčke Občianskeho združenia rodičov a priateľov školy pri ZŠ. Akcia mohla začať.

            Žiaci druhého stupňa si s triednymi učiteľmi pripravili zábavné stanovištia s rozprávkovými názvami. Všetci mohli precvičiť svoju kreativitu, šikovnosť, všeobecné znalosti, logiku i zručnosť.

            O príjemnú atmosféru a fantastickú zábavu sa postarali naši šikovní žiaci. Tí si pod vedením pani učiteliek pripravili kultúrny program. V škole boli prítomní aj  študenti zo stredných odborných škôl. Práve oni poskytli našim žiakom svoje služby. Mnohé sa im  snažili ukázať a aj ich niečo naučiť. Spoločnosť nám robili i dobrovoľní hasiči zo Žitavian. Ukázali malým i veľkým zvedavcom čaro hasičskej techniky.

            Na tvárach všetkých zúčastnených žiaril po celý čas úsmev, ktorý hovoril za všetko. Radosť v detských očiach bola neopísateľná. Sme radi, že sa opäť dialo na pôde našej školy niečo pekné, čo v nás bude ešte dlho doznievať.

            Všetkým, ktorí sa na tomto krásnom dni podieľali, ďakujeme.  Želáme vám, aby na vašich tvárach žiaril úsmev, aby v nich bolo vidieť spokojnosť, a to nielen v jeden deň v roku, ale po celý čas. Za bohatú a krásnu fotodokumentáciu ďakujeme Misha Photography. Tešíme sa na ďalší vstup do rozprávkového sveta.

             

             

             

                                                                                                                   Mgr. Marianna Hajková

          • Kamarát na diaľku

          • Na Pribinke úspešne pokračujeme v projekte s názvom Kamarát na diaľku, ktorý realizujeme v triedach 8. ročníka. Jeho úlohou je rozvíjať pisateľské zručnosti žiakov, spoznávať kultúru anglicky hovoriacej krajiny, no v neposlednom rade ide v projekte o rozširovanie slovnej zásoby v anglickom jazyku.

             Našimi partnerskými školami, s ktorými udržiavame písomný kontakt, sú Ledyard Middle School Connecticut, USA a Atlanta Community School  Michigan, USA. Žiaci si píšu listy formou e-mailov. Na výbere tém, ktorým sa venujeme, sa podieľajú aj samotní žiaci.

            Vzhľadom na to, že vo vyššie spomenutých školách už končí školský rok v týchto dňoch, rozhodli sme sa vzájomnú spoluprácu ukončiť slávnostným spôsobom – interaktívnou konferenciou. Žiaci sa tak mohli so svojimi kamarátmi po prvýkrát vidieť a porozprávať prostredníctvom interaktívnej tabule a pripojením na internet. Konferencia sa realizovala  7. júna 2022.

            Na začiatku konferencie vyučujúce v ktátkosti privítali všetkých zúčastnených a  predstavili seba a žiakov, potom nasledovala voľná diskusia. Žiaci boli zvedaví a mali pripravených množstvo otázok. Na záver si aj spoločne zaspievali. Po rozlúčke sme odchádzali s pocitom, že toto dobrodružstvo je ešte len na začiatku a že sme získali nové, dlhoročné priateľstvá.

            Tešíme sa  na podobné projekty aj v budúcnosti.

             

                                                                                                                                  PhDr. Gabriela Čásarová, PhD.

          • Voľné pracovné pozície

          • V prípade záujmu nás prosím kontaktujte: zspribinova@pribinka.sk alebo riaditeľka 037/6307385 kancelária zástupkýň 037/6426056 jedáleň 037/6426057 ÚRADNÉ HODINY VEDENIA ŠKOLY Telefonicky - denne 7.30–15.00h Osobne - na základe predchádzajúceho dohovoru (telefonicky, email) Po 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h Ut 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h St 7.30 – 8.00 h 12.30 – 15.00 h Št 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h Pi 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h alebo Kontakt

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia fyzika   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia chémia   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - technika   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia matematika   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

             

            Pozícia: učiteľ  - aprobácia náboženstvo Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

          • Úspechy Pribinky v Jazykovom kvete

          • Jazykový kvet je súťažou v cudzích jazykoch v prednese nielen poézie, prózy a drámy, ale aj vlastnej tvorby. Zapojenie sa našich žiakov do tejto súťaže je každoročnou tradíciou. Opäť sme dosiahli krásne úspechy, pretože naši žiaci sú jazykovo nadaní, kreatívni a húževnatí. Súťažilo sa online formou, žiaci natočili videá, ktoré posudzovala odborná porota. Krajské finále Jazykového kvetu Klasik 2022 prinieslo nasledovné umiestnenia v jednotlivých kategóriách.

            V prednese anglickej poézie a prózy získali vo svojich kategóriách:

            2. miesto Lívia Kobesová (3.a),

            2. miesto Armando Junior Benček, 3. miesto  Ellie Treacy (obaja 2.a trieda),

            1.miesto Mia Treacy (6.a), ktorá postupuje do celoslovenského finále, ktoré sa uskutoční 10. júna 2022 v Nitre.

            V nemeckom jazyku sa vo svojej kategórii úspešne umiestnila na 3. mieste Annemarie Rosinská (5.b).

            V ruskom jazyku reprezentoval našu školu  Maxim Novosád  (6.b), ktorý získal tiež pekné 3. miesto.

            Všetkým srdečne gratulujeme a ďakujeme za príkladnú reprezentáciu školy. Mii držíme palce v celoslovenskom finále.

             

                                                                                                                                                  Mgr. Ivona Gáliková

        • Voľné pracovné pozície
          • Voľné pracovné pozície

          •  

            V prípade záujmu nás prosím kontaktujte: zspribinova@pribinka.sk alebo riaditeľka 037/6307385 kancelária zástupkýň 037/6426056 jedáleň 037/6426057 ÚRADNÉ HODINY VEDENIA ŠKOLY Telefonicky - denne 7.30–15.00h Osobne - na základe predchádzajúceho dohovoru (telefonicky, email) Po 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h Ut 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h St 7.30 – 8.00 h 12.30 – 15.00 h Št 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h Pi 7.30 – 8.00 h 13.00 – 14.30 h alebo Kontakt

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia chémia   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - technika   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia matematika   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ druhého stupňa základnej školy - aprobácia geografia   Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

             

            Pozícia: učiteľ  - aprobácia náboženstvo Mám záujem

            Požiadavky:

            Vzdelanie

            Vzdelanie podľa Zákona č. 138/2019 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch v znení neskorších predpisov a Vyhlášky MŠVVsŠ SR 1/2020 Z. z.Znalosť práce s PCWindows, MS Office, Internet, ASC agendaPlatové podmienky: určené v zmysle zákona č.138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zákona č.553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

            Požadované doklady:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania,

            • profesijný životopis,

            • doklady o ukončenom vzdelaní,

            • súhlas so spracovaním osobných údajov,

            • v prípade úspešnosti vo VK/VP Výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

            Žiadosť o prijatie do zamestnania spolu s požadovanými dokladmi môžete poslať na mailovú adresu školy: zspribinova@pribinka.sk alebo doručiť poštou na adresu školy: ZŠ, Pribinova 1, 953 01 Zlaté MoravceVyhlasovateľ si vyhradzuje právo nezaradiť do výberu zamestnanca tých uchádzačov, ktorí nespĺňajú požadované podmienky. Vybraní uchádzači spĺňajúci predpoklady budú pozvaní na osobný pohovor.

          • Atletický štvorboj

          •  

            Dňa 23.05.2022 sa v športovom areáli v ZŠ v Sľažanoch konali majstrovstvá okresu v atletickom štvorboji. Do súťaže sa zapojilo 7 základných škôl a každý účastník absolvoval štyri atletické disciplíny: beh na 60 m, hod kriketovou loptičkou, skok do diaľky s rozbehom, chlapci beh na 1000 m a dievčatá beh na 600 m. Našu školu reprezentovali žiaci 2. stupňa: Leonard Krajčovič (5.a),Tomáš Tuhý (5.a), Michal Vlha (5.b), Patrícia Babiaková (5.a), Dorota Kobesová (5.b) a Diana Čaládiková (7.a). Týmto sa chcem poďakovať všetkým účastníkom súťaže. Špeciálne poďakovanie patrí Diane Čaládikovej za výborný výkon a jej atletickú prípravu mimo školy. Získala v celkovom hodnotení krásne 2. miesto. S počtom 70 bodov postúpila do krajského kola súťaže, ktoré sa konalo 30.05.2022 v Nitre. Do popredia ju posunula disciplína v skoku do diaľky s nameranou hodnotou 3,95 m – 1.miesto ( 20 b.) a beh na 600 m s časom 2:06:68 – 2. miesto (19 b.). Chcem oceniť športový talent Tomáša Tuhého, ktorý v behu na 1000 m prekonal všetkých súťažiacich chlapcov zo 7 škôl a dobehol do cieľa na 1. mieste s časom 3 minúty a 23 sekúnd. Verím, že skúsenosti nadobudnuté v tomto školskom roku budeme vedieť využiť aj v budúcnosti.

            PaedDr. Monika Páleník